Super παγωμένος και super αναζωογονητικός latte χωρίς λακτόζη και γλουτένη!
Συστατικά για 4 μερίδες
20 – 24 παγάκια
4 δόσεις Χ 30ml καφέ espresso
Προετοιμασία
2. Παίρνετε τη μισή ποσότητα από το ρόφημα και χτυπήστε την με ένα μίξερ / μπλέντερ μέχρι να δημιουργηθεί ένας ωραίος αφρός.
3. Σε 4 μεγάλα ποτήρια μοιράζετε τα παγάκια. Ρίχνετε τις δόσεις καφέ espresso, μετά το ζεστό Ρόφημα Αμυγδάλου και τελειώνετε με τον αφρό. Απολαυστικό!
Το διαβάσαμε ΕΔΩ