Είναι παράδοση της βόρειας Ευρώπης περισσότερο, αλλά το ζεστό χριστουγεννιάτικο κρασί γκλουβάιν (Glühwein) είναι τόσο εύκολο να το φτιάξετε που έχει μέρος και των ελληνικών γιορτινών συνηθειών.
Υλικά:
-
- ½ λεμόνι
-
- ½ πορτοκάλι
-
- 1 μανταρίνι
-
- 1 μπουκάλι ξηρό κόκκινο κρασί
-
- στέβια
-
- 1 ξυλάκι κανέλα
-
- 2 γαρύφαλλα
-
- 1 πρέζα μοσχοκάρυδο σε σκόνη
-
- 100 γρ. νερό
Εκτέλεση:
Τοποθετήστε όλα τα υλικά σε μία κατσαρόλα και βράστε για 3-5 λεπτά. Σουρώστε και σερβίρετε το κρασί ζεστό.
Καλή απόλαυση!!!
Το διαβάσαμε ΕΔΩ