Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Pilates with Magic Circle Level I

Το δαχτυλίδι, γνωστό ως magic circle ή ring of pilates, μας εντυπωσιάζει με την ποικιλία των ασκήσεων, που απευθύνονται σε όλες τις μυϊκές ομάδες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με σκοπό τη σταθεροποίηση ή την αύξηση της επιβάρυνσης ή το συντονισμό. Σαν εξοπλισμός μπορεί να μεταφερθεί και να αποθηκευτεί εύκολα οπότε είναι ιδανικό για personal & group training. Στο εμπόριο κυκλοφορούν διάφορα είδη δαχτυλιδιών, από ελαφριά υλικά ή από πιο βαριά κι ίσως πιο ανθεκτικά στο χρόνο. Το δαχτυλίδι υπάρχει από την εποχή του J. Pilates. Μόνο που τότε τα ελάσματα στις θέσεις λαβών ήταν από ξύλο κι όχι από μαλακό υλικό που είναι φτιαγμένα σήμερα.
Τo ασκησιολόγιo περιλαμβάνει prepilates ασκήσεις και 23 τουλάχιστον βασικές ασκήσεις συνοδευόμενες από παραλλαγές, ανάλογα με τη φυσική κατάσταση του ασκούμενου, και τροποποιήσεις ανάλογα με τα προβλήματα ή τους τραυματισμούς του.
⭕Ημερομηνία & ώρα:
19/10/24, 13:00-16:00
⭕Υλικό εκπαίδευσης
Ο σπουδαστής λαμβάνει ένα folder με ενημερωτικό υλικό, στυλό, μπλοκ σημειώσεων και πλήρη εκπαιδευτική ύλη Magic Circle Level I με φωτογραφίες.
⭕Τοποθεσία: Ιερά Οδός 307, Ιεράπολη Αιγάλεω (πλησίον μετρό Αγίας Μαρίνας)
Το σεμινάριο απευθύνεται σε Πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού, Φοιτητές ΤΕΦΑΑ, Φυσικοθεραπευτές και Πτυχιούχους αντίστοιχων Πανεπιστημίων του Εξωτερικού Αναγνωρισμένων από το Ελληνικό Κράτος σύμφωνα με την Ελληνική Νομοθεσία.
Πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής: 6950614115 / info@athenstrainers.gr