Μουσική παράσταση “Aladdin”

Η AthensTrainers® είναι υπερήφανος χορηγός της παράστασης “Aladdin” από τη  Σχολή Χορού “Χοροέκφραση Dance Studio”, γιατί η μουσική και ο χορός κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο!

Λίγα λόγια για την παράσταση:
Το μουσικό έργο “Αλαντίν” βασίζεται στο διάσημο παραμύθι από τις “Χίλιες και Μία Νύχτες” και μεταφέρει τη μαγεία και τη φαντασία στον κόσμο του θεάτρου.
Οι μαγικές πτυχές του παραμυθιού, όπως το Τζίνι που πραγματοποιεί ευχές, αντιπροσωπεύουν τις ανθρώπινες επιθυμίες και τα όνειρα. Αυτή η “μαγεία” μας θυμίζει τη δύναμη της φαντασίας και της ελπίδας, που είναι απαραίτητες για τη δημιουργικότητα και την πρόοδο. Αυτές οι αξίες ενθαρρύνουν την καινοτομία και την κατανόηση μεταξύ των ανθρώπων.
Η δύναμη της καλοσύνης, η δικαιοσύνη και η αξία της αληθινής αγάπης και φιλίας είναι στοιχεία που υπογραμμίζει η παράστασή μας τονίζοντας την συνύπαρξη ερασιτεχνών και επαγγελματιών του χορού και άλλων τεχνών, διαφορετικών σωμάτων και ηλικιών, δυνατοτήτων, ειδών μουσικής και χορού οπού το “μαγικό” προκύπτει από την μεταξύ τους επαφή. Το λυχνάρι μας δεν είναι τίποτε άλλο από την Τέχνη, που με την καθημερινή τριβή αποκαλύπτει πτυχές του εαυτού μας, που είναι ικανός για πολλά.
Δεν είναι μόνο μια διασκεδαστική παράσταση, γεμάτη χρώμα και μουσική αλλά και μια διαχρονική αναφορά στην εσωτερική μας δύναμη να ξεπερνάμε τα εμπόδια της ζωής.