Συνταγή για σπιτική Μερέντα

Στην έκθεση Superfoods στο Ζάππειο γνωρίσαμε τα προϊόντα «Γεύσεις Νικέζη».

Πατέρας και γιος μας ταξίδεψαν στην πατρίδα τους, τα Γιαννιτσά Πέλλας, και στη φιλοσοφία την εταιρείας τους!

Αγοράσαμε αρκετά από τα προϊόντα τους και υποσχεθήκαμε να δοκιμάσουμε και τις συνταγές που προτείνουν στον ιστότοπο τους!

Και όπως πάντα, ξεκινήσαμε από τις γλυκές γεύσεις, συνταγή για σπιτική Μερέντα! Πειράξαμε τη συνταγή που θα δείτε παρακάτω βάζοντας 60γρ. Μέλι ακακίας και 125γρ. Σοκολάτας Kakau 100% έτσι ώστε να συμβαδίζει με τη φιλοσοφία του PROJECT CHANGE!!!!

Όπως και να την φτιάξετε θα είναι σίγουρα μια υγιεινή σοκολατένια αμαρτία!!!!!

Η συνταγή που ακολουθεί είναι η αυθεντική που υπάρχει και στο site της εταιρείας ΓΕΥΣΕΙΣ ΝΙΚΕΖΗ. Παραθέτουμε και το σύνδεσμο για να σερφάρετε στα μοναδικά προϊόντα τους

ΥΛΙΚΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ανακατεύουμε καλά τη Πάστα Φουντουκιού και τη ρίχνουμε στο μπλέντερ
  2. Προσθέτουμε το μέλι
  3. Λιώνουμε την κουβερτούρα
  4. Ρίχνουμε την κουβερτούρα στο μπλέντερ
  5. Χτυπάμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ

 

 

Η εταιρία | Γεύσεις Νικέζη

gefsisnikezi.gr