Εορταστικό γκλουβάιν με κανέλα και μυρωδικά

Είναι παράδοση της βόρειας Ευρώπης περισσότερο, αλλά το ζεστό χριστουγεννιάτικο κρασί γκλουβάιν (Glühwein) είναι τόσο εύκολο να το φτιάξετε που έχει μέρος και των ελληνικών γιορτινών συνηθειών.

Υλικά:

    • ½ λεμόνι
    •  ½ πορτοκάλι
    •  1 μανταρίνι
    •  1 μπουκάλι ξηρό κόκκινο κρασί
    •   στέβια
    •  1 ξυλάκι κανέλα
    •  2 γαρύφαλλα
    •  1 πρέζα μοσχοκάρυδο σε σκόνη
    •  100 γρ. νερό

Εκτέλεση:

Τοποθετήστε όλα τα υλικά σε μία κατσαρόλα και βράστε για 3-5 λεπτά. Σουρώστε και σερβίρετε το κρασί ζεστό.

Καλή απόλαυση!!!

Το διαβάσαμε ΕΔΩ